PRODUKTÖVERSIKT

Börja med att välj vilken modell på vagn du vill ha. Därefter klicka på tyger för att titta på tyg och mönster.

Bildbeskrivning

   JOY

Vår minsta och billigaste shoppingvagn. Ändå massor med kvalitet för pengarna. Vattentäta och tåliga tyger med stabila och tystgående hjul gör att denna vagn kommer hålla under lång tid. Som alla våra vagnar med 3 års garanti. Ihopfällbar för enkel förvaring.

Denna vagn är lite lägre än de andra i sortimentet, passar inte långa personer.

 


Image description

LOGIC TOUR

Vår mest avancerade vagn med 4 st hjul. Otroligt lättmanövrerad med sina svängbara hjul. Den stora fördelen med 4 hjul är att vagnen står av sig själv var du än släpper greppet om den, går enkelt att både dra efter sig eller skjuta den framför sig. Förvaringsfack för småsaker, vattentäta tyger och 3 års garanti 

Image description

RD6 Logic

RD6 är byggd för att med minimal kraft enkelt ta sig uppför trappor och trottoarkanter. Tack vara den 6-hjuliga konstruktionen klättrar den enkelt även med full last. Perfekt för dig som bor i hus utan hiss. Extrafack för småsaker, vattentäta tyger och 3 års garanti.

 

 

Image description

PLEGAMATIC

Det unika med denna vagn är det otroligt kompakta formatet när den är ihopfälld, inte större än en axelväska. Med några enkla handgrepp har du förvandlat axelväskan till en smart och snygg shoppingvagn. Perfekt för dig som åker buss/tåg och ska handla på vägen hem. 3 års garanti och vattentäta tyger. 

Bildbeskrivning

                  RG LOGIC

Logic står för enkelheten att fälla ihop vagnen. Det gör den enkel att förvara eller ta med i t.ex. bilen eller båten. Stora och tystgående hjul gör den lätt att dra även på vintern eller i lite tuffare terräng. Vattentäta tyger med förvaringsfickor för nycklar och plånbok och naturligtvis med 3 års garanti. 

  

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

                        RG

Vår enkla men stabila bas modell. En lätt konstruktion med större hjul gör att den går bra i lätt terräng och snömodd. Ihopfällbar nedre del för enkel förvaring. Extra förvaringsfack för plånbok eller nycklar. 3 års garanti som alla våra produkter har

 

2+2

Vår basmodell av 4-hjulig vagn. Med fyra hjul står vagnen alltid stadigt, oavsett om du håller i den eller släpper den. Du kan dra den eller köra den framför dig. Med en enkel manöver fäller man in de extra hjulen, bra om man ska gå en längre sträcka. Extra förvaringsfack, vattentäta tyger och 3 års garanti.

2 + 2 LOGIC

En elegant modell med lite mer funktioner än den enklare 2+2. Med fällbart handtag blir det enkelt att ställa in den i bilen eller att förvara den hemma. 

3 års garanti, vattentäta väskor och smart extra förvaringsfack för t.ex. nycklar, glasögon eller plånbok.  

Denna vagn är den bästa vagnen som vi oftast rekommenderar

RSG LOGIC

RSG Logic är en hopfällbar terrängvagn med stora hjul som gör det enkelt för dig som går mycket i svår terräng. Hjulen är stora (24 cm i diameter) och av gummi och snurrar runt sin egen axel så den är väldigt rörlig Du kan även ta av hjulen så blir den ännu mindre

För dig som ska använda vagnen mest i svår terräng 

 

                 COM8

COM 8 är troligen den mest avancerade shoppingvagnen på marknaden tack vare sin design, kvalitet och innovativa material. Med sin aerodynamiska form sätter den standarden för framtidenss shoppingvagnar. Com 8 är enkelt hopfällbar. 

Stora starka hjul som enkelt går att montera av och på, vattentätt tyg med invändig förvaringsficka.

Bildbeskrivning

    

SHOPPINGBAGS & ÖVRIGA PRODUKTER


Hos oss kan du fullfölja din personliga stil. Vi erbjuder matchande väskor till våra shoppingvagnar. Välj mellan tre olika väskmodeller som matchar nästan alla våra mönster och färger. 


Alla i vattentät polyester med extra småfack för nycklar och plånbok.Våra aluminiumstegar finns i ett stort antal varianter, allt från fotpallar och småstegar för hemmabruk till större och kraftigare modeller för industri och hantverk.

I vårt program kommer även Rolser strykbrädor att erbjudas i framtiden. Flera storlekar, alla stabila och med smarta lösningar och självklart möjlighet att välja eget mönster och färg.

ROLSER SVERIGE - EN MODERN SHOPPINGVAGN / DRAMATENVAGN.