OM OSS OCH ROLSER

ROLSER

 

Världens största tillverkare av shoppingvagnar sk. dramatenvagn

Ett familjeföretag som firar 50 år jubileum 2016. Fabriken ligger i Pedreguer några mil norr om Alicante i det soliga Spanien.


I deras toppmoderna fabrik på över 21 000 m2 sker all tillverkning av alla produkter, allt efter hållbara strategier som gör dem ledande inom resursoptimering

Ett otroligt brett program av olika modeller, alla med det gemensamma signumet – design – funktion - kvalitet.

Med mer än 50 års erfarenhet har man utvecklat en egen standard på shoppingvagnar.

 

Den filosofi som driver Rolser är: - att designa produkter som växer och utvecklas i takt med våra liv och behov, - att kreativt och praktiskt markera vårt arbete som innehåller senaste generationens design med högt ställda normer för kvalitet och säkerhet, - att ständigt utveckla, förnya och förbättra sina produkter och tjänster

 
 

                                               Spanish Products AB                                                                 

 

Vår affärsidé är enkel, att erbjuda spansktillverkade kvalitets produkterl.

Vi älskar Spanien med dess klimat, kultur och människor.

Vi är ett litet bolag men erbjuder stor kunskap och service.

Du som kund ska känna dig trygg och våra produker kommer inte göra dig besviken..

Med Rolser har vi fått en leverantör som står för allt vi gillar. 

Rolser är marknadsledande worldwide inom sitt segment, starka och stabila med fokus på design, kvalitet och säkerhet.

Dessutom tillverkas allt till 100% i deras moderna fabrik i Spanien vilket gör att vi kan erbjuda leveranssäkerhet och flexibilitet.

Vi arbetar kontinuerligt med att bygga upp ett stort lager av de mest gångbara produkterna för att ytterligare höja servicegraden.

Vi lyssnar gärna på dig som kund och tar gärna mot synpunkter och tips


Vår målsättning är solklar, att du som kund ska känna trygghet och få den service du önskar.

Vi har många års erfarenhet av grossistverksamhet men i en annan bransch.

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

  

Bildbeskrivning

   JOY

Vår minsta och billigaste shoppingvagn. Ändå massor med kvalitet för pengarna. Vattentäta och tåliga tyger med stabila och tystgående hjul gör att denna vagn kommer hålla under lång tid. Som alla våra vagnar med 3 års garanti. Ihopfällbar för enkel förvaring.

Denna vagn är lite lägre än de andra i sortimentet, passar inte långa personer.

 


Image description

LOGIC TOUR

Vår mest avancerade vagn med 4 st hjul. Otroligt lättmanövrerad med sina svängbara hjul. Den stora fördelen med 4 hjul är att vagnen står av sig själv var du än släpper greppet om den, går enkelt att både dra efter sig eller skjuta den framför sig. Förvaringsfack för småsaker, vattentäta tyger och 3 års garanti 

Image description

RD6 Logic

RD6 är byggd för att med minimal kraft enkelt ta sig uppför trappor och trottoarkanter. Tack vara den 6-hjuliga konstruktionen klättrar den enkelt även med full last. Perfekt för dig som bor i hus utan hiss. Extrafack för småsaker, vattentäta tyger och 3 års garanti.

 

 

Image description

PLEGAMATIC

Det unika med denna vagn är det otroligt kompakta formatet när den är ihopfälld, inte större än en axelväska. Med några enkla handgrepp har du förvandlat axelväskan till en smart och snygg shoppingvagn. Perfekt för dig som åker buss/tåg och ska handla på vägen hem. 3 års garanti och vattentäta tyger. 

Bildbeskrivning

                  RG LOGIC

Logic står för enkelheten att fälla ihop vagnen. Det gör den enkel att förvara eller ta med i t.ex. bilen eller båten. Stora och tystgående hjul gör den lätt att dra även på vintern eller i lite tuffare terräng. Vattentäta tyger med förvaringsfickor för nycklar och plånbok och naturligtvis med 3 års garanti. 

  

ROLSER SVERIGE - EN MODERN SHOPPINGVAGN / DRAMATENVAGN.